4 thoughts on “I Am Become Death, Destroyer of Worlds

 1. Michael Schøler

  Granit og havejord: ca. 25 g/ton

  ….

  Uran blev derimod dannet ved “Big-Bang” for 10 mia. år siden, og blev ved Jordens dannelse for 4,5 mia. år siden indesluttet overalt i vores planet. Det er denne uran, der udvikler varme i Jordens indre og holder det indre glødende. Da uran langsomt henfalder, var der dengang dobbelt så meget U-238 og ca. 30 gange så meget U-235 som nu. Så meget, at der i Gabon i Afrika kørte flere “naturlige reaktorer” gennem mange hundrede tusind år.) DERFOR er der uran alle steder – undtagen i atmosfæren og i regnvand.
  De bedste forekomster indeholder 0,1-1% uran, Kvanefjeldet (i Grønland): 0,03%, Granit og havejord: ca. 25 g/ton, og havvand: 3-4 mg uran pr. m3. – Nok til, at der er foretaget en prøveudvinding fra havvand i Japan.

  http://www.reo.dk/data/archive/files/svar/Er-der-uran-nok.pdf

 2. Michael Schøler

  (Og by the way; jeg tror vi er SÅ meget red-flagged indtil flere steder nu. Iflg. geo-tracking af vores smart-phones har vi begge fornyligt været sammen på Fyn i et døgn, for derefter med få minutters mellemrum at rejse mod Århus og så skildedes mod Egå og Kbh. Umiddelbart inden dette møde har du blogget om abomber, og efter mødet har jeg googlet efter uran forekomster i alm. havejord)……….. ‘nough said.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *