Og nu til noget helt andet!

Tænkte jeg ville prøve at skrive et indlæg her på dansk.
Jeg har haft mine unger oppe til eksamen idag, mine egne elever oppe i engelsk og det gik rigtig godt.
Deres karakterer var fordelt fra 6 til 11 og der var flere af dem der gjorde deres gamle engelsklærer rigtig stolt 🙂 . Det sidste lange stykke tid har som sagt handlet om eksamener, enten som censor eller med mine egne unger. Jeg kan ærligt sige at det bliver man sgu udmattet af. Jeg har en enkelt tilbage, på torsdag skal jeg have dem op i fysik/kemi og så er det slut for i år. Det bliver ikke så ringe. Derefter er det sommerferie, whuhuu :-D.

Eller, dvs, så skal jeg på koloni med Københavns lærerforening, tre uger på en øde ø med 50 unger, det skal nok blive skægt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *