Reklamer nej tak! (Sorry, I’m simply to miffed to do this in English)

Jeg havde bestilt “Reklamer og gratisaviser, nej tak” skilte.

De dukkede aldrig op, så da jeg havde ventet en uges tid, ringede jeg og brokkede mig, damen i den anden ende lovede at hun skulle nok bestille dem og de ville ankomme i løbet af en uges tid.

De dukkede aldrig op, så da jeg havde ventet en uges tid, ringede jeg og brokkede mig, damen i den anden ende (og det er her den skarpe læser vil lægge mærke til at tingene bliver lidt som et afsnit af Star Trek med tidsløkker) lovede at hun nok skulle bestille dem og de ville ankomme i løbet af en uges tid…

De dukkede aldrig op. De jeg ringede tredie gang tænkte jeg det nok ikke helt var nok bare at afkræve dem et løfte, jeg forlangte en forklaring, det viser sig så at “Systemet” afbestilte mine klistermærker, hver gang der var en post.dk medarbejder der bistilte dem. Jeg bad dem venligt, men bestemt, om at hive stikket ud til deres ondsindede kunstige intelligens og sende mig mine klistermærker, den unge mand lovede at han nok skulle holde øje med de ikke blev afbestilt af “Systemet” og at de ville ankomme i løbet af en uges tid.

De dukkede aldrig op! I går tog jeg fat igen… Denne gang med den udbyggelse at jeg forlangte at de fandt ud af hvorfor “Systemet” mener jeg skal have reklamer og om det er ok jeg kommer ned på det lokale postkontor og aflevere alt det skrammel de hælder i min postkasse. Malte, staklen jeg snakkede med i post.dk’s kundeservice, fik fat i sin chef, som fik fat i en med ret til at sætte og fjerne flueben i det stykke software der holder styr på post.dk’s ondsindede kunstige intelligens og efter jeg havde ringet og rykket for et svar på hvad der foregik, lovede Malte at klistermærkerne ville ankomme i løbet af en uges tid… (Jeg spurgte i den forbindelse om ikke der var nogen i deres firma der fik løn for at fragte ting fra et sted til et andet, at jeg faktisk mente at have læst et sted at det var det de levede af og en uge måske var en smule længe for at bringe to klistermærker fra Hj. Tåstrup til Fredensborg, men det var den tid “Systemet” skulle bruge)

3 thoughts on “Reklamer nej tak! (Sorry, I’m simply to miffed to do this in English)

 1. Ibs

  ….men hvorfor gik du ikke bare på posthuset og udfyldte blanketten og fik klistermærket med hjem med det samme?

  …spørger den mest irriterende i verden. Mig.

 2. Magnus Post author

  Se, det var også min første tanke… Men næh, det kan man sørme ikke, det skal sendes…

 3. Ibs

  Gud, det er da træls. Jeg fik da mit med fra posthuset. Men det var selvfølgelig også i Jylland 😉

  ….og to år siden snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *